Anabela urlala i prenijela Luni i Slobi šta ih očekuje nakon rijalitija Zadruga

, , Comment closed

Nakon teške večeri kroz koj uje njena kćerka prošla poznata mama Anabela Atijasjavila se iz Grčke Luni Đogani i uputila joj riječi zbog koji niko nije mogao da zaustavi suze…

“Još jednom li te vidim onakvu kao sinoć… Niko nije vredan, pogledaj mamu svoju! Ja! Jedino ja! Jedino zbog mene imaš pravo da se osećaš loše. Ljubavi, ti si svoje srce dala ne sto posto – milion posto! Svako bira svoju sreću, ali biraš je i ti. Mama će uvek da te podrži dokle god je to sreća. Je l’ se sećaš što me nisi poslušala, za Novu godinu šta sam ti rekla? Jesi li ikada pomislila na svoju mamu, što me nisi poslušala kako sam se osećala, a gledam te kroz šta prolaziš? Neću da te grdim. Rekla sam ti – prijateljstva nema.

“Kristina Kockar je u jako lošem psihičkom stanju. Neuračunjiva, i sama je rekla da ima papir da je neuračunjiva, spremna je na sve. Sve! …Svi smo ludi od nje, a to ćeš shvatiti kad izađeš. Celu porodicu ti je povredila. Sa njom – dobar dan, doviđenja, kulturno fino, ti si čista milion posto! Sve što gospodin Sloba nije odradio se njemu sad vraća. Ovo sada je tvoja borba da ostaneš gore… slušaj me dobro, nisam ljuta, mnogo sam srećna što te vidim i ponosna sam koliko si jaka. Ono što si malo pre pričala” ti si na prvom mjestu, da bi pomogla drugima moraš ti da budeš dobro, u avionu prvo masku sebi pa onda djetetu…

Zorica, Milan, Miljana, Mića – to su ti najveći neprijatelji, krvni. Filip te nije izdao nikada, Viktorija, ostali Luna, Bog neka mi dušu oprosti, ja više neću da te gledam kao noćas. Tresem se Luna, ne mogu više… ko ne zna šta hoće u životu to je njegov problem. Ja sve razumijem, ali ti neke stvari nisi zaslužila. Vidim da me Sloba sluša! …Ti si svjestan dobro s kim si imao posla. Ako je tvoja sreća da živiš život koji si živio prije, mi svi aplaudiramo. Veliki si čovjek ispao u silnim situacijama, sad to pokaži i kad je ona u pitanju. Molim te. Ja od tebe očekujem samo iskrenost.

Stan je gotov! Prelep je. Evo me u Grčkoj, iznajmila sam nam kuću, uživaćemo cio juli, mama ima takvo iznenađenje za tebe… uskoro ćeš saznati. Još samo 28 dana, izdrži molim te! Digni se, budi moja Lunči”, govorila je Anabela, dok se Luna sa njom tiho i kroz suze slagala.

“Obećavam, nećeš me videti više s*ebanu! Kunem ti se, videćeš”, potvrdila je Luna majci.

“Ako hoćeš da te sačekam u studiju živa i normalna, nemoj da mi uzimaš moju Lunu, onu koju sam ja poslala u ‘Zadrugu’. Nema razloga da plačeš, sve je okej. Sestre su ti super, tata je dobro, ali patimo za tobom. Gledamo te, raspadamo se”, poručila je Anabela Luni kad se veza prekinula.

 

 

(Kurir/Udarni.net)