Nakon skandala presudio sebi: Popularni glumac izvršio samoubistvo na parkingu

, , Comment closed

Šta se događa sa svijetom glume ???

Svakodnevni smo svjedoci ranog odlaska popularnih i slavnih ličnosti za koje smo bili vezani gledajući njihove filmove, serije…

Popularni glumac je izvršio samoubistvo na parkingu u Seulu. Njegovo tIJelo je pronađeno juče, a imao je 53 godine. Jo Min Ki je prIJe nekoliko mJeseci dospIo u centar pažnje zbog skandala. Saznalo se da je silovao nekoliko djevojaka.

Više žena je optužilo glumca i profesora na Fakultetu dramskih umjetnosti za silovanje, a najbrojnije su u tome bile studentkinje. On je dugo poricao optužbe, a na kraju je sve ipak priznao.

“Lično sam za sve kriv, uradio sam sve što kažu. Duboko se izvinjavam žrtvama i neću izbegavati društvene i zakonske posledice svojih nedela”,  saopštio je prije izvijesnog vremena.

Njegov slučaj još nije stigao do suda, a Jo je odlučio da sebi oduzme život. Zbog skandala koji ga je pratio dobio je otkaz sa fakulteta i izbačen je iz nekoliko serija i filmova u kojima je igrao. U Južnoj Koreji je dugo bio jedan od najuspešnijih i najpoznatijih glumaca.

 

 

(Blic/Udarni.net)