Nakon Miljaninog pokušaja ubistva, ljekar progovorio o stanju njene bebe (FOTO)

, , Comment closed

Učesnica rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić, pokušala je da izvrši samoubistvo…

Mnogi ne mogu da vjeruju u ono što su vidjeli i čuli.

Popularna rijaliti zvijezda koja se već dužži niz godina takmiči Miljana se u jednom trenutku osamila u hotelskoj sobi u kojoj živi kao gazda imanja i pokušala je da popije sredstvo za čišćenje sanitarija. To je moglo da ima štetne posljedice.

Naime, Miljana je u šolju sipala sredstvo za čišćenje i na taj način željela je da presudi sebi. Čim je produkcija vidjela da je riječ o ozbiljnoj namjeri trudne Nišlijke, poslala je obezbjeđenje. Samo sekunde su dijelile Kulićevu do tragičnog ishoda, ali je srećom u tome spriječio pripadnik obezbjeđenja. On je prosuo tečnost u lavabo, a potom je odnio opasnu materiju iz hotela da više ne bi bila Miljani na dohvat ruke.

Toksikolog Dr Dragan Joksović je dao stručno mišljenje o tome kako bi se cio slučaj završio da je ona uspjela to da uradi.

“Da je to popila, izgorela bi digestivni trakt, usta, jednjak, želudac. Sredstva za ribanje toaleta imaju u sebi hlorovodoničnu kiselinu, a kada se ta kiselina popije – izgori sve, počev od usne duplje, do drugih organa. Ne bi moglo da dođe do smrtnog slučaja jer bi se zdrastveni radnici dobro pobrinuli za trovača. Od količine zavisi i kakvo bi bilo stanje pacijenta nakon trovanja. Imali smo mnogo takvih primera da žene izvrše pokušaj samoubistva trovanjem nekog sredstva za ribanje kuće. Taj pokušaj trovanja ne bi mogao da ošteti plod, ona bi samo sebi nanela štetu”, kaže toksikolog Dr Dragan Joksović.

 

 

(Alo/Udarni.net)