Banja Luka na nogama: Objavljena imena osoba koje su krive za smrt Davida Dragičevića

, , Comment closed

Kako se približaje noć u Banja Luci sve više građana na trgu.

Večeras se kao i prethodnih šest mjeseci po ko zna koji put okupljaju građani na Trgu Krajine, sa jednim ciljem a to je da se konačno objave i uhapse ubice Davida Dragičevića.

Juče se desio događaj koji je sve podigao na noge. Slobodan Vasković inače novinar jučer je objavio imena koja su naredila ikvidaciju Davida Dragičevića.

Slobodan Vasković je u svom blogu napisao sljedeće:

“Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, naredio je likvidaciju Davida Dragičevića. Ilić je organizovao i ljude, cijelu Vojsku, sastavljenu od pojedinih pripadnika policije i Vojnika Narko Kartela da bi ulovili Davida. Akcijom, u centru Banjaluke, direktno je rukovodio Dubravko Kremenović, Ilićeva desna ruka.

Ubijeni David Dragičević namamljen iza Metalske škole, gdje je napadnut od petnaestak Nasilnika, među kojima su bili i neki od pripadnika obezbjeđenja poznatijih banjalučkih lokala.

Kremenović je, sa policijskim automobilima, stigao iza Metalske škole, preciznije u njenu neposrednu blizinu. Lično je tukao Dragičevića, da bi ga potom strpali u vozilo i odvezli u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova.  Sve ovo odigralo se 18.03., između 02 časa 50 minuta i pola četiri ujutro”, naveo je poznati novinar u svom blogu.

 

POPULARNO ->  Duško Tošić sahranio oca: Evo šta je pjevačica Jelena Karleuša ostavila na grobu (FOTO)

 

 

(Novi/Udarni.net)