Da li je moguće: Bijesna Jelena Karleuša ponovo optužuje Cecu Ražnatović

, , Comment closed

Popularna pjevačica i folk diva Jelena Karleuša ponovo bijesna…

Kako već mnogi svi znaju popularna pjevačica Jelena Karleuša duži niz godina vodi rat sa kolegicom sa estrade Ceceom Ražnatović.

Jelena Karleuša optužila je Svetlanu Cecu Ražnatović da joj je, na Cecino insistiranje, otkazan dugonajavljivani nastup u najpopularnijem klubu u Budvi, koji je trebalo da održi ovog ljeta.

Prije sam nekoliko meseci JK je sa svojim obožavaocima podijelila informaciju da će se družiti sa njima u pomenutoj diskoteci, zbog čega su oni rezervisali ljetovanje u Crnoj Gori baš u tom periodu. Ipak, prije desetak dana Jelena je saznala da ipak neće moći da nastupi.

“Prošle nedelje menadžer diskoteke pozvao je Jelenin tim i rekao da mora da otkaže tezgu. Nije rekao razlog, ali jeste rečenicu: “Šta da vam kažem, sve vam je jasno”, rekao je za “Kurir” izvor blizak Jeleni. 

Očigledno, Jeleni je odmah sve bilo jasno, pa je na svom Fejsbuku napisala za koga ona smatra da stoji iza cijele priče:

“Ceca u punoj ratnoj ofanzivi… Je*i ga lutko, kada ne možeš da pobediš fer-plej, moraš prljavo, kao i uvek”, napisala je Karleuša uz fotografiju teksta u kojem je pisalo da joj je otkazan nastup u Crnoj Gori na insistiranje kolega. 

“Kada neko ne može da te pobedi na terenu, mora da se služi prljavim radnjama”, rekla je ona, ne pominjući ime Cece Ražnatović, koja se uopšte nije oglašavala ovim povodom. 

Karleuša je nedavno pričala i o spektakularnom koncertu koji planira da održi na Ušću sljedeće godine, pa je u toj priči spomenula i svoju ljutu suparnicu, sa kojom je u sukobu godinama:

“Planiral Ušće, ali ovaj put uz pomoć “Granda” i televizije “Prva”! Pa ćemo sad da vidimo čija majka crnu vunu prede! Ha-ha-ha! Na sledećem Ušću želim da oborim rekord koji drže Rolingstonsi, a to je 65.000 ljudi. Sve drugo su bajke i šarene laže plaćenih novinara one svrake”, rekla je JK, a na pitanje da li se plaši da će se njen koncert podudariti sa Cecinim iduće godine, rekla je: 

“Ja sam razumela da je ona najavljivala za ovu godinu, ali joj ne ide nešto poslednjih godina. Karma je čudo, zar ne? Mene ona i njen vašar ne interesuju, ja spremam svetski spektakl. Uostalom, kao i uvek”, zaključila je Jelena Karleuša za “Kurir”.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)