Član žirija Aca Lukas otkrio: Evo ko će da bude pobjednik “Zvezda Granda”

, , Comment closed

Popularni folker Aca Lukas je priznao nešto što nije smio.

Aca Lukas je podelio je svoje utiske o 11. sezoni takmičenja i na početku razgovora otkrio da li ima svoje favorite i šta misli o pobjedniku “Zvezda Granda”.

“Ima pevača koji su bolji od ostalih ali ja kao član žirija ne bih nikoga izdvajao. Nalazimo se pred kraj takmičenja i ne bih voleo da nekog favorizujem”, rekao je Aca Lukas. Iako su njegove koleginice iz žirija Jelena Karleuša i Marija Šerifović otvoreno istakle za koga navijaju, Lukas to ne želi da radi. 

“Mi se borimo za sve njih i savetujemo ih da budu što bolji. Ima nekih kandidata koje ja simpatišem više od ostalih ali opet kažem nezahvalno je da ih sad spomiljem”, kaže Lukas. Na pitanje da li će ove sezone pobijediti predstavnik zabavne ili narodne muzike, kaže: 

“Ne znam zaista za koga ćemo mi glasati, ali mislim da će publika glasati za pobednika koji peva narodnu muziku”, rekao je iskreno pjevač i dodao da u finalu neće biti presudno samo pjevanje nego “kompletan paket”. Ova sezona biće upamćena kao jedna od najgledanijih ali i najturbulentnijih jer su članovi žirija imali pozitivna i negativna iskustva. Na pitanje da li je ikad dobijao preteće poruke od kandidata koji su eliminisani ili doživio neku neprijatnost, kaže: 

“Što se pretnji i ucena tiče to iskustvo, hvala Bogu, nisam imao. Ne verujem ni da to postoji. Dešavalo se da me pitaju za savet šta da pevaju ali to da li mogu da im pomognem i “proguram” nikad, niti bih ikad dozvolio da se desi”, kaže Lukas. Tokom sezone se pisalo da su neki članovi žirija zbog svađa i stresa imali ugroženo zdravstveno stanje, ali ne i Lukas. 

“To je sve deo šou programa. Mnogo gore stvari u životu sam podneo,  da ne bih mogao ove šale i pošalice!”, govorio je kroz smijeh popularni folker koji će u sprektakularnoj finalnoj večeri “Zvezda Granda” 28. juna premijerno otpjevati duetsku pjesmu sa Jelenom Karleušom pod nazivom “Bankina”. 

 

(Grand/Udarni.net)