Sinovi od pjevača Đanija ulaze u Zadrugu 2, a evo i kako oni izgledaju (FOTO)

, , Comment closed

Popularni domaći folk pjevač Radiša Trajković Đani pored ogromnog posla i obaveza koje ima prati dešavanja u rijaliti programu “Zadruga 2”. Kako se navodi, njegovi sinovi bi upravo trebali da budu učesnici u rijalitiju.

Đani nije krio kako ima otvoren odnos sa svojim nasljednicima, te i da nema ništa protiv da oni uđu u najgledaniji rijaliti na našim prostorima i imaju seksualne odnose pred milionima gledalaca.

“Ja sam neko ko je uvek imao otvoren odnos sa svojom decom i uvek pričamo o svemu. Što se rijalitija tiče, ja ne bih imao ništa protiv da moji sinovi uđu u “Zadrugu 2”, a mislim da će se to uskoro i desiti. Šta bi im falilo?! Mladi su i lijepi, život je tek pred njima, a unutra ima mnogo dobrih cica. Što se mene tiče, neka uđu unutra i neka je*u Staniju i Lunu ako im se ćefne, meni to ništa ne bi smetalo.”, rekao je iskreno Đani.

“Naručito svog strijeg sina Miloša teram da uđe i da isprangija malo ove klinke unutra. Ništa mu ne bi falilo. Terao sam ga i u prvoj sezoni da uđe”, dodao je Đani.

Đani misli da su njegovi sinovi dovoljno odrasli i zreli da mogu da razmišljaju sami o sebi.

POPULARNO ->  TUGA: Darko Lazić odbija da prihvati ovu VIJEST, ljekari mu saopštili nove detalje

 

 

(Novi/Udarni.net)