Novi šok: Veliki problemi za Natašu Bekvalac i njenu malu kćerku

, , Comment closed

Nakon što je pretučena uslijedio je nobi šok za popularnu pjevačicu…

Nakon brutalnih batina, koje je dobila od supruga Luke Lazukića, pop zvijezda Nataša Bekvalac suočila se s ozbiljnim problemom. Nataša je usljed ogromnog stresa, samo mjesec i po dana nakon porođaja, izgubila mlijeko, zbog čega je morala da pređe na vještačku ishranu za kćerkicu Katju. 

“Ni batine od supruga Luke, ni i javna sramota koja je usledila nakon toga, nisu pogodile Natašu kao činjenica da je izgubila mleko zbog stresa. Nataša još ne može da se oporavi od šoka što joj se porodica raspala na brutalan način i što joj se ni ovaj izbor nije pokazao kao ispravan. Razvod nikome ne pada lako, a Nataši je još teže jer ima bebu” rekla je prijateljica bliska pop pjevačici i objasnila:

“Prvih nekoliko dana nakon batina Nataša je bila van sebe, a potpunu brigu o ćerki Katji preuzele su njene sestre i dadilja. Trudila se da provede makar nekoliko sati dnevno sa ćerkom i insistirala je na tome da je svakodnevno doji. Međutim, ubrzo je shvatila da lagano gubi mleko, pa je Katji morala da daje dohranu” kaže  izvor i objašnjava da je pjevačica na sve načine pokušavala da povrati mlijeko. 

“Doktori su joj preporučili da bebu stavlja na grudi svaka dva sata tokom dana, a isto je morala da radi i noću, kako bi pokrenula mleko. Međutim, ni to joj nije pomoglo, jer je u nekom trenutku mleko stalo, pa je Katju morala da hrani na flašicu. Nataša ne može da preboli situaciju koja joj se desila, a dodatno je uznemirava činjenica da će uskoro morati da se sretne na sudu sa Lukom” rekao je izvor i dodaje da pjevačicu tek sada očekuju ozbiljni problemi s ocem svog djeteta.

“Natašu i Luku očekuje razvod i borba za starateljstvo, a pre svega toga oboje će biti saslušani pred sudom po njenoj prijavi za fizički napad. Iako će ih sudija saslušati istog dana, ali u različito vreme, Nataša je u ogromnom strahu da bi tog dana mogla da sretne Luku. Jednostavno, još ne može da se otrgne utisku da će se Luka vratiti i ponovo je napasti, zbog čega planira da od sudije zatraži i produženje mere zabrane prilaska”, napominje izvor na kraju.

 

 

(Alo/Udarni.net)