Da li je moguće: Evo gdje je živjela Ana Sević prije nego što je postala popularna (FOTO)

, , Comment closed

Da li je moguće?!

Danas jedna od popularnijih pjevačica Ana Sević iznenadila je sve domom u kome je živjela prije velike popularnosti. Pjevačica po svemu sudeći je i prije popularnosti uživala u moderno uređenoj kući.

Da napomenemo, Ana je široj javnosti postala poznata preko takmičenja “Zvezde Granda”. Ona se se 2010. godine se prijavila na takmičenje, a prvi nastup je imala na Kopaoniku za doček 2011. godine. Sa kolegom Milanom Mitrović je vodila 2011/12 i 2012/13 sezonu ovog takmičenja. A 2012. godine je učestvovala na Grand festivalu i izvela je numeru “K’o naučen”.

Sevićeva je 2014. godine snimila pjesmu “Sad je kasno”. Promovisala je duet “Ti si ta” koji je uradila sa suprugom Darkom Laziće, pobednikom “Zvezda Granda”, da bi 2015. godine izbacila singl “Lambordžini”. Iste godine je počela da vodi muzičko takmičenje “Neki novi klinci” u kome učestvuju djeca starosti do petnaest godina.

Pjevačica je posetila svoju porodicu u Užicu, gde je nekada živjela, pa se pohvalila slikom sa terase na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi staklena terasa, koja na neki način odudara od okruženja.

Fanovi nisu prestajali da komentarišu, pa je pjevačica dobila brojne pohvale na svoj račun.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)