Vješto je krije je od javnosti: Evo kako izgleda supruga Zdravka Čolića (FOTO)

, , Comment closed

Zdravko Čolić važi za miljenika žena, ali njegovo srce već decenijama pripada supruzi Aleksandri, s kojom ima dvije ćerke.

Zdravko i Aleksandra vjenčali su se tačno 2001 godine, a u braku su dobili Unu i Laru. Supruga slavnog pjevača rijetko se pojavljuje u javnosti.

“Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života”, kazao je tada Zdravko

Na pitanje kako ga je osvojila Aleksandra Čolić je ranije izjavio:

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.”

 

 

(Blic/Udarni.net)