EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo ko je novi član žirija “Zvezde Granda”

, , Comment closed

Uprkos tome što je odbila ponudu Saše Popovića prije nekoliko godina, ovaj put je to drugačije uradila te je prihvatila ponudu.

Folkerka je to odbijala zbog svađe sa Jelenom Karleušom, no sada kada su se njih dvije pomirile atraktivna Dara Bubamara odlučila je prihvatiti ponudu, a u znak pomirenja Karleuša je također i gostovala na Darinom koncertu, nakon čega su njih dvije putem medija i društvenih mreža izjavljivale jedna drugoj pravu ljubav. 

Njih dvije zajedno ćemo imati priliku gledati od septembra u studiju „Grand televizije“, i to u žiriju muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

“S obzirom na to da je Jelena postala zaštitni znak najgledanije emisije, a da jedan od članova žirija u novoj sezoni neće biti deo takmičenja, produkcijski tim je došao na ideju da bi idealno bilo da se na njegovom mestu nađe Dara Bubamara. Ona je veoma duhovita i zabavna, a publika je obožava”

rekao je izvor „Alo!“ i dodao:

“Iako je pre nekoliko godina izjavila da ni za 100.000 evra ne bi prihvatila ponudu Saše Popovića da se nađe u žiriju, Dara je tu odluku promenila. Ona tada nije bila u dobrim odnosima sa Jelenom, pa je to bio glavni razlog zbog kojeg nije želela ni da razmišlja u tom pravcu “

kazao je izvor.

Najzanimljivije od svega će biti to kada se Dara i Viki Miljković sukobe, s obzirom na to da je Bubamara često umjela da potkači stariju koleginicu.

“Dara je pre nekoliko godina izjavila da Viki posle svih godina na estradi nije uspela da opstane. Ona je tada ispričala da Miljkovićeva nema šta da traži u šou biznisu i da ona to i sama zna. Viki joj je tada zamerila zbog toga što je ispričala, a sada ćemo imati priliku da njihove sukobe gledamo na malim ekranima. Svakako, najzabavnije će biti kada i Karleuša i Viki dođu u sukob, a Dara tada neće izdržati, pa će podržati Jelenu”

rekao je naš izvor.

 

(Alo \ Udarni.net)