Isplivao video od prije godinu dana: Evo šta se događa između Ace Lukasa i takmičarke “Zvezda Granda” Tijane Kadović

, , Comment closed

Tijana Kadović svojim učešćem u “Zvezdama Granda” izaziva lavinu komentara, posebno kada je u pitanju njen odnos sa jednim od članova žirija, Aca Lukasom.

Od njenog prvog pojavljivanja očigledna je naklonost prema Aci sa kojim se na početku sukobila jer je pjevač smatrao da, kako se on sam izrazio, ona “nema opravdanje” za dolazak na snimanje kamp prikolicom, obezbjeđenje i čitav tim stilista, šminkera, frizera i asistenata, međutim do kraja razgovora ipak je izrazio simpatije prema njoj, budući da je prema njegovom mišljenju, kvalitetna pjevačica.

“Otpratio bih te kući, ali nemam prikolicu! “

rekao je u šali Lukas, ali ga je dočekao spreman Tijanin odgovor:

“Sa vama i peške!”

No i u naredna dva kruga Vuksanović pohvalio Kadovićevu, a u posljednjoj emitovanoj emisiji čak je i sjela na njegov sto, te  svjesna provokacije koju time pravi, otpevala mu stih: “Izmislila mala drogu protiv droge – to si, maco, ti!”.

I na društvenim mrežama Tijana nije štedila pohvale za Lukasa pa je objavila video klipove sa Lukasovog koncerta od prije godinu dana, uz opis:

“Jer ja vas volim najviše od svih!”

napisala je Tijana, a zatim dodala, misleći na nedavne koncerte u istom prostoru, da se zna ko puni čak i gelendere u Areni.

Međutim, uprkos tome nema mjesta za sumnju da među njima postoji nešto više nema, jer je Kadovićeva već u braku.

 

(Srbija Danas \ Udarni.net)