Evo zbog čega je Zoran Marjanović napustio “Zadrugu”

, , Comment closed

Veliko iznenađenje desilo se u “Zadruzi” kada je Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, napustio rijaliti “Zadruga”. Zoran je spakovao svoje kofere, pozdravio se sa ukućanima, i napustio rijaliti. Pri izlasku Marjanović je rekao da će se najverovatnije vratiti na imanje.

Kada su ga upitali za koliko se vraća, Zoran je rekao:

” Videću, dogovoriću se sa Željkom.”

Zoran Marjanović morao je napustiti rijaliti zbog toga što mu je Socijalna služba dala rok 8 dana a napuštanje rijalitija, u protivnom bi mogao ostati bez starateljstva nad kćerkicom Janom (6). To je glavni razlog zbog čega Zoran više ne učestvuje u rijalitiju.

Prema prvobitnom planu, Marjanović je trebao kao i svi drugi učesnici biti ravnopravan takmičar i pored nedjeljnog honorara, boriti se i za glavnu nagradu.

“Kako je Marjanović nakon ženine smrti postao jedini staratelj ćerke Jane, bio je u obavezi da obavesti nadležne da će duže vreme biti odsutan. Takođe, morao je da odredi privremene staratelje koji će brinuti o maloletnom licu. Zoran je predložio da njegovi roditelji Vladimir i Zorica brinu o Jani dok on bude u „Zadruzi“, ali zaposleni u Centru za socijalni rad u startu se nisu složili s tim. Nisu mogli ni da mu zabrane da ode u rijaliti jer nemaju takva ovlašćenja, ali su mu razdvojenost od ćerke ograničili na osam dana. “

kazao je izvor “Kurira”.

Međutim, da li je ovo stvarno kraj učestvovanja u rijalitiju “Zadruga” za Zorana Marjanovića, ostaje nam da vidimo.

 

(Kurir \ Udarni.net)