Svijet u šoku: Policija ubila popularnu glumicu kultnih serija (FOTO)

, , Comment closed

Niko ne može da vjeruje šta se dogodilo…

Popularna glumica Vanesu Markez koja je popularnost stekla u seriji “Urgentni centar” upucala je kalifornijiska policija u četvrtak. Policija je stigla nakon što je pozvana pomoć u njenom domu, jer je glumica bolovala od poremećaja u ishrani i mala je napade.

Policiju je pozvala vlasnica njenog stana.

Ispred doma u kome je boravila 49-godišnja glumica stigla su tri policijska službenika i radnica zadužena za mentalno zdravlje pacijenata. Navodno su proveli 90 minuta pokušavajući da joj pruže pomoć, pri čemu je Markez bila “izrazito nekooperativna”, kako su izjavili iz policije.

Međutim drama se odigrala oko 14 sati kada je glumica, prema tvrdnjama policije, izvukla nešto što je izgledalo kao pištolj zbog čega su policajci otvorili vatru na nju. Pogođena je u trup, pa prebačena u bolnicu gde je preminula od posledica ranjavanja, prenosi Metro.

POPULARNO ->  Opsadno stanje, sve je na nogama u bolnici gdje se nalazi pjevač Darko Lazić

Policajci su nakon pucnjave utvrdili da predmet koji je glumica izvukla nije bio pravi pištolj, nego samo replika. Trenutno je u toku istraga o pucnjavi i policajcu koji je pucao u Markez.

Glumica je u kultnoj seriji “Urgentni centar” glumila medicinsku sestru. Vanse je prošle godine je putem društvene mreže “Tviter”, optužila Džordža Klunija za propast njene karijere.

POPULARNO ->  Samo mu se oči vide: Evo kako izgleda popularni pjevač Darko Lazić nakon operacije

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)