I nebo plače: Pretužno je šta mala Jana nosi na grob mami Jeleni Krsmanović za rođendan (FOTO)

, , Comment closed

Svi se nadaju pravdi…

Pjevačica Jelena Krsmanović koja je 2. aprila 2016. godine zvjerski ubijena u naselju Crvenka u Borči sutra (28.8) bi napunila 34 godine. Tragičan dan kada je Jelena sa suprugom i kćerkom otišla na trčanje, a potom pronađena mrtva, stalno se vraća u sjećanje njenim najbližima.

U susret njenom rođendanu, Zoran Marjanović, njen suprug, za “Blic” je ispričao kako je živeti u iščekivanju hapšenja ubice.

“Vreme ne leči rane koje su nam nanete ubistvom naše Jece. Bol i tugu potiskujemo, odlažemo negde. Do mraka. A onda svako veče iznova i iznova vraćamo vreme, prisećamo se trenutaka sa njom, njenog osmeha, vedrog duha, ljubavi koje nam je pružila” rekao je Zoran.

Kako kaže on će sa najbližima obići groblje gde je Jelena sahranjena, ali i mesto gde je ubijena. Zoran je takođe ispričao i šta mala Jana sprema pokojnoj mami, a zbog toga i nebo plače!

“Odnećemo kolače koje je volela da jede. Zapalićemo sveće. Ako naša ćerkica Jana ne bude pošla sa nama, odnećemo joj pismo i crtež koji će malecka nacrtati za svoju mamu”, govori Marjanović.

Jana (6) stalno priča o majci.

“Stalno pita kad će zlikovac (tako ona zove čoveka koji je ubio Jecu) biti uhvaćen. Pita me ko je on i zašto ju je odvojio od mame. Jana još veruje u pravdu. Nada se da će videti na televiziji ubicu njene majke, a ja se nadam da će se on otkriti kako Jana ne bi izgubila u pravdu”, naglašava on.

I Zoran se svakodnevno, već godinu i pet mjeseci, pita ko je ubio Jelenu.

“I dalje se sve nagađa, ali mi ne gubimo nadu. To što se ovoliko čeka otkrivanje počinioca ovog gnusnog zločina ne znači da je policija digla ruke od toga, već da je ovaj slučaj zaista komplikovan”, naglašava on.

Kako kaže, njegovi prijatelji, iz svih branši, raspitivali su se takođe svuda. Međutim, ništa nisu uspeli da saznaju.

“Jeca je bila predivno stvorenje. Svi su je voleli. Po svemu sudeći, jedino mi ostaje da mislim da je naletela na nekog bolesnika koji ju je ubio” rekao je on.

Ubistvo Jelene Krsmanović potreslo je čitavu Srbiju i region 2. aprila 2016. godine. Tog dana Jelena je sa mužem Zoranom i kćerkom Janom izašla iz kuće u Borči i otišla na nasip u Crvenki da prošetaju. Oko 15 sati odvojila se od njih i otišla sama da istrči krug po nasipu. Ubrzo je nestala.

Nakon dvadesetočasovne potrage, sutradan oko podneva, njeno beživotno tijelo pronađeno je nedaleko od mjesta gdje ju je muž posljednji put vidiio. Obdukcija je pokazala da je ubijena sa više od 30 udaraca tupim predmetom u glavu, a do danas ubica nije pronađen.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)