Iako su je se roditelji odrekli: Evo šta će sad da uradi Nadica Ademov sa svojih 20 godina

, , Comment closed

Iako su je se roditelji odrekli, ona ne mari mnog za tim. Nadica Ademov će da uradi nešto što će vjerovatno njene roditelje još više da pogodi, ali ona mnogo o tome ne brine. “Zvezda Granda” je odlučna u svojim odlukama i kako trenutno stvari stoje ne misli ih mijenjati.

Nadica Ademov (21) i njen suprug Dalibor Stanojević (40) zakazali su svadbeno veselje krajem jula u jednom beogradskom hotelu. Ceremoniji će prisustvovati njihovi prijatelji, kumovi, kolege s estrade, ali ne i pjevačicina porodica, otac Ðulijano i majka Džemila, koji su se preko novina odrekli kćerke jer se mimo njihove volje tajno udala za razvedenog klavijaturistu s troje djece.

“Sve je dogovoreno. Svadba će biti upriličena u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu, i to za 300 zvanica. Pjevačica je odabrala vjenčanicu, a pozivnice su poslate na adresu gostiju. Svi se raduju tom danu, a Nadica i Dragan vjeruju da će do jula i njeni roditelji popustiti i doći na svadbu “, govori naš dobro obaviješten izvor.

Kum s mladoženjine strane je poznati pjevač Dragan ĆirkoviĆ Ćira, dok je mlada za svjedoka odabrala estradnog menadžera Zvonka Grujića Rodu, koji je i potvrdio saznanja.

“Tačno je da će na ljeto biti veselja, od silnih obaveza ne znam tačan datum. Ja sam prihvatio kumstvo, i to sa zadovoljstvom. Čekam samo da mi jave detalje. Nadica je divna djevojka i jeste kum stariji od nje, ali vjerujte da je drži kao malo vode na dlanu. Biće to veliko veselje i možda najljepša svadba u Srbiji. Čekam pozivnicu i tačnu lokaciju”, rekoa je Grujić.

Redakcija “Kurira” stupila je u kontakt s Daliborom Stanojevicem, suprugom Nadice Ademov. Iako je lijep povod, on nije bio raspoložen da govori na tu temu:

“Nemam šta da vam kažem, niti želim da pričam s vama. Hvala na razumijevanju i doviđenja”, bilo je sve što je mladoženja rekao.

 

(Senzacija/Udarni.net)