Pjevačica Lepa Lukić sastavila testament, jedan dio je sve iznenadio

, , Comment closed

Da li biste i vi ovako postupili?

Popularna pjevačica Lepa Lukić nedavno je sačinila testament, u kome je imala poseban uslov ali time i sve iznenadila. Iznenađenje u testamentu je uslov za svog bratanca, kome je zavještala svu svoju imovinu.

Lepa Lukić izuzetno je vezana za svog kućnog ljubimca – mačku Mazu, te je u testamentu kojim je svu imovinu koju posjeduje prepisala svom bratancu izričito navela da on može raspolagati zaostavštinom samo pod uslovom da nastavi da se stara o Mazi.

“Mačku imam tri i po godine. Udomila sam je preko oglasa. Oduvek sam volela mačke, a Maza je zaista posebna, ponekad mislim da razume sve što joj kažem. Uživa kad stojim pored nje dok jede, a uveče kada ugasim svetla zna da je vreme za spavanje i odmah se smesti pored mojih nogu. Plašim se da ne odem na onaj svet pre nje, pa da ostane bez pažnje na koju je navikla. Iz tog razloga sam u testamentu, u kome svom bratancu ostavljam svoju imovinu, napisala i to da on treba da nastavi da se brine o Mazi ukoliko me ona nadživi” rekla je Lepa.

Iako je sa suprugom Milanom u srećnoj zajednici već 18 godina, ne pojavljuju se zajedno u javnosti, jer on ne voli medijsko eksponiranje.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)