ISPOVIJEST VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Ispunio sam obećanje dato sinu…

, , Comment closed

Svekar ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, a otac njenog muža Zorana Marjanovića osumnjičenog za njenog ubistvo odlučio je progovoriti za “Kurir” o želji njegovog sina.

“Pomen… Doveo sam sveštenika na nasip u Borči jer je Zoranova želja da se osvešta ploča koju smo podigli Jeleni, i to tačno 25 meseci posle zločina,”

započinje svoju priču za Kurir svekar pokojne pjevačice.

“Zoranova je želja da u duhu pravoslavlja osveštamo i ploču koju smo zajedno podigli na mestu gde je Jelenino telo pronađeno. U dogovoru sa sveštenikom uradili smo to na dan kad je pre tačno 25 meseci ubijena moja snaja”

kazao je Vladimir Marjanović.

Marjanović je zajedno sa kumom Verom Vukomanović i unukom Urošem, Zoranovim sinom bio jučer na nasipu.

Oni su na nasip donijeli cvijeće, crveno vino, žito i upalili su svijeće.

“Ispunio sam obećanje dato sinu jer on nije mogao da bude s nama”

kazao je Vladimir.

Vladimir je objasnio zbog čega su samo oni bili prisutni, kao i zašto Jelenina kćerka Jana nije željela da dođe.

“Ostala je da spava, a i bolje, jer se plašim da bi dolazak na nasip za nju možda bio stresan. Još nijednom nije izrazila želju da dođe ovde, ali je zato pre manje od mesec dana tražila da je vodimo na mamin grob da joj odnese cveće”

rekao je Marjanović.

Kuma Vera ispričala je kako se Zoranovoj i Jeleninoj kćerkici ispunjavaju sve želje kao i da je porodica njoj posvećena u svakom smislu te riječi.

“Mnogo joj nedostaje majka, ali i otac. Često pita kad ćemo da je vodimo kod tate, ali to je sada nemoguće zbog njenog saslušanja, koje je traženo. Zoranu je takođe mnogo teško bez nje”

-rekli su Vladimir i kuma Vera.

No, veliku pažnju Marjanovićima u jednom trenutku privukao je plastični cvijet lokvanja koji se nalazio u kanalu punom vode kod nasipa.

“Da li je Jelenino telo baš tu pronađeno”

pitali su se svekar ubijene pjevačice i kuma Vera.

 

(Kurir \ Udarni.net)