Izbačen sa svadbe: Muž pjevačice Nataše Bekvalac, Luka dobio batine

, , Comment closed

Muž populkarne pjevačice Nataše Bekvalac, Luka izbačen sa svadbe, a uz to je dobio i batine…

Njenom dečku se nije dopalo ponašanje IT stručnjaka, pa je burno reagovao.

Kako sazaje list “Alo!” ekskluzivno pisao, muž pop zvijezde Nataše Bekvalac nedavno je napustio Srbiju i otputovao kod prijatelja za Atinu. Luka Lazukić je odlučio da se skloni od medijske pompe, međutim njegov život pre Bekvalčeve bio je i te kako buran.

Tada mu ilegala nije bila potrebna, s obzirom na to da za njega nije znala šira javnost, a ekipa dnevnog lista “Alo!” došla je do ekskluzivnih informacija povezanih sa njegovim životom dok nije bio poznat kao Natašin muž.

Izvor blizak IT stručnjaku otkriva za “Alo!”, da je Lazukić prije nekoliko godina pokušao da startuje Soraju Vučelić, međutim, njenom dečku se to uopšte nije dopalo. On mu je lupio šamar, a onda ga je i uhvatio za uho.

“Bila je reč o svadbi njihovog zajedničkog prijatelja. Sorajin dečko i Luka se baš dugo poznaju i družili su se, međutim nikada nisu bili previše bliski. Vučelićeva je bila na tvoj svadbi i sedela je za stolom sa dečkom i još nekoliko njihovih prijatelja. U nekom trenutku, kada se atmosfera zagrejala, Luka je prišao Soraji i započeo konverzaciju sa njom. Kada je njen dečko primetio da situacija izmiče kontroli, ustao je i rekao mu da je ona njegova devojka, te da nema potrebe da komunicira sa njom i muva je. Luka se tada izvinio i otišao od njihovog stola”, kaže za “Alo!” izvor blizak Lazukiću.

 

 

(Alo/Udarni.net)