Izbacite ili zamijenite: Stvari koje donose nesreću u vašem domu, a niste znali

, , Comment closed

Ukoliko želite da imate sreću u svom domu, u nastavku možete da pronađete koje stvari trebate zamijeniti ili izbaciti iz svog doma. Iako mnogi ne vjeruju, ali dokazano je da ima stvari koje negatoivno djeluju i čine nas nesrećnim.

Sve stvari u našem domu imaju određeni uticaj na nas i našu porodicu, ali mnogo nas to ne zna. Stoga, u narodu se veruje da što pre treba izbaciti takve stvari za dobrobit našeg zdravlja.

Ako želite da budete srećni ovo je spisak stvari kojih treba da se rešite i koje prema nekim narodnim verovanjima utiču na to da budete manje srećni:

Crna ulazna vrata

  • Nikako nemojte da vam ulazna vrata budu crne boje, uvijek gledajte da boja bude svjetlija i time veselija, jer i sami znati na šta crna boja asocira. Najbolja boja jeste svakako crvena ili zelena. A dimenzije ulaznih vrata treba da su veće od svih drugih vrata u kući.

Biljke koje imaju trnje

  • Možda ste veliki ljubitelj kaktusa, ali biljke sa bodljama privlače lošu sreću. Zato je najbolje da birate kaktuse koji nemaju bodlje. Birajte i cvijeće koje ima listove u obliku srca, jer se one smatraju biljkama sreće. Ako imate orhideje, znajte da su one jako dobre za svaki dom jer šire pozitivnu energiju. Ona je i simbol duhovne čistoće i savršenstva.

Kalendar na vratima 

  • Njega nipošto ne treba da držite na vratima jer podsjeća da je život prolazan i negativno utiče na kvalitet ukućana uopšte.

Ogledalo u spavaćoj sobi

  • Smatra se da se ogledalo u spavaćoj sobi loše odražava na brak, zdravlje i vezu. Nije dobro jer ono stvara odraz ljudi koji tu spavaju bez obzira gde se nalazi i simbolički izgleda kao da su ljudi mrtvi što širi lošu energiju.
  • Nemojte držati ni plastično cvijeće, preparirane životinje, maske. Sve ove stvari nekako ukazuju na agresiju, na raspadanje i smrt.

 

(Kurir/Udarni.net)