Iznenadila sve: Dara Bubamara našla novog dečka i to poznatog biznismena (FOTO)

, , Comment closed

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica Dara Bubamara je nakon nekoliko mjeseci od raskida sa slovenačkim košarkašem Duškom Bunićem našla novo gnijezdo…

“Popularna pjevačica Dara čak ni najbližim prijateljicama nije željela da kaže o kome je riječ. Samo je istakla da je veoma poznat i da prije nego što se pojave zajedno u javnosti želi da bude sigurna u kom pravcu ide njihova veza. Rekla im je samo da ga je upoznala kada je pjevala u Zagrebu na proslavi i da joj je čitavu noć davao po 500 eura za svaku pjesmu koju mu je otpjevala. Nakon toga joj je u hotel poslao korpu s cvijećem uz poziv da mu se pridruži na ručku”, rekao je izvor za “Kurir”.

Pjevačica nikada nije bila tajnstvenija povodom ovog pitanja, pa nije rekla o kome se radi.

“Dara je prihvatila poziv jer je mislila da će tamo biti prijatelji kojima je pjevala prethodnog dana, ali ju je sačekao samo on i odveo na obližnji salaš, gdje ju je lično služio. To je Daru kupilo odmah, kao i njegovi maniri, ali i to što je uspješan. Sve što znam jeste da je od nje mlađi nekoliko godina i da ima kompanije širom Hrvatske, ali i u Holandiji. Rekla da će nam sve ispričati kada bude pravo vrijeme. Nikada nije bila ovako tajanstvena, ona uglavnom ispriča i više nego što treba. Zato nas sve zanima o kome se radi”, govorila je za “Kurir” Darina prijateljica, koja je željela da ostane anonimna.

“Nedavno nam je rekla da ju je dragi sačekao posle nastupa u Berlinu i tako je iznenadio. Vratio ju je u Beograd svojim privatnim avionom i tada joj je pokazao karte koje je kupio za njih dvoje za jednu egzotičnu destinaciju. Kako se ispostavilo da Dara u tom periodu ima dva nastupa, on je bez problema termin pomjerio za deset dana kasnije. Dara je oduševljena kako se ponaša prema njoj, ali je i zabavlja to što mi sada želimo da otkrijemo o kome je riječ. Čak smo joj otele telefon dok smo pile kafu, ali je broj tog neznanca sačuvan pod “lijepi”, tako da osim nežnih poruka koje razmenjuju nismo saznale ništa više”, govori je izvor za “Kurir”.

Na sve ovo popularna pjevačica Dara Bubamara rekla je:

“Neću ništa da pričam, praviše sam pričala o svom privatnom životu, pa je vrijeme malo da ga sačuvam. Kada dođe vreme, sve ću vam ispričati”.

 

(Kurir/Udarni.net)