Iznenađenje za sve: Udala se Nataša Bekvalac, evo kako je sve izgledalo (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac i njen izabranik Luka Lazukić otkrili su javnosti da će postati roditelji jedne djevojčice, a sada su se jedno drugom i zakleli na vječnu ljubav.

Naime, o njihovom srećnom danu spekulisalo se dosta, ali oni nisu davali nikakve izjave tim povodom. Međutim, društvene mreže su sve razotkrile! Nataša je objavila dve fotografije, a njeni fanovi su joj neprestano čestitali.

Na jednoj fotografiji je pjevačica slikala selfi i pokazala kako se spremila za ovaj dan, a nazire se i trudnički stomačić.

“Mlada i kralj jednako je sreća”, napisala je ona pomoću emotikona, i time odmah podgrijala priče o svojoj svadbi.

A onda je objavila i predivnu fotografiju sa Lukom. Na njoj se vidi koliko su njih dvoje zaljubljeni i srećni. Iako ništa nije pravi dokaz da se Nataša vjenčala, slika butika u kom je pjevačica pazarila haljinu, otkrila je sve.

“Čestitamo! Ponosni smo što si izabrala našu haljinu za tvoj najsrećniji dan”, piše na njihovom Instagram profilu pored Natašine i Lukine slike.

Nataša se ovim povodom nije oglašavala ali kako je izvor blizak njoj rekao, Nataša i Luka se danas nisu zakleli na vječnu ljubav već su bili na svadbi njegovog prijatelja. Pjevačicini emotikoni i poruka butika je sve zbunila, a kako saznajemo njihovo vjenčanje se očekuje u narednom periodu.

 

(Kurir/Udarni.net)

Foto: Instagram