Jako neobično: Svi pričaju o imenu koje je Vučič dao svom sinu

, , Comment closed

Predsjednik Srbije se odlučio za ime koje je danas dosta rijetko.

Mnoge je iznenadio i danas svi pričaju o tome. Ime koje je dao predsjednik Srbije svo sinu, nosio ga je najstariji sin Stefana Nemanje, rodonačelnika vladarske loze Nemanjića. Kada su mu donijeli bebu on je dugo nosao u naručju i svi su mogli da vide na njegovom licu koliko je srećan.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je u petak veče po treći put postao otac, za sina je odabrao staro srpsko ime Vukan.

“Predsjednik se odlučio za ime koje je danas dosta rijetko, a nosio ga je najstariji sin Stefana Nemanje, rodonačelnika vladarske loze Nemanjića. Odmah po dolasku u Beograd iz Kazahstana predsjednik Vučić požurio je u beogradsko porodilište “Narodni front” da vidi bebu i suprugu. Kada su mu donijeli bebu on je dugo nosao u naručju i svi su mogli da vide na njegovom licu koliko je srećan. Prokomentarisao je da mu je sin veoma lijep”, piše izvor “Alo!” blizak predsjedniku.

Rođenje sina predsjedniku Vučiću, čestitali su odmah  ministri iz Vlade Srbije i stranačke kolege.

Potpredsjednica Vlade i ministarka Zorana Mihajlović, Vučiću je uputila čestitku među prvima.

“Naravno da sam čestitala, sve lijepo kako i može za jednog dječaka koji se rodio, ali ne bih sad da vam prepričavam čestitku jer je privatna”, govori Mihajlovićeva.

 

(Senzacija/Udarni.net)