Javnost zatečena: Prvo zajedničko saopštenje nakon razvoda Bred Pita i Anđeline Džoli

, , Comment closed

Jedan od napopularnijh parova Bred Pit i Anđelina Džoli objavili su svoje prvo zajedničko saopštenje otkako su se rastali.

Ovaj je par obavijestio javnost da su uspjeli da riješe svoje nesuglasice i da su se dogovorili da zapečate sve sudske dokumente njihove brakorazvodne parnice kako bi zaštitili svoje šestoro dece.

“Obe strane i njihovi zastupnici potpisali su ugovore da zaštite privatnost svoje dece i porodice tako što će svi dokumenti ostati poverljivi, i tako što će angažovati privatnog sudiju koji će donositi sve neophodne pravne odluke i omogućiti da se sva preostala pitanja reše u što kraćem roku. Roditelji su posvećeni tome da zajedno usmere svoje snage kako bi ostvarili oporavak i ujedinjenje2, kazali su Bred i Anđelina u saopštenju za “CNN”.

Bred i Anđelina trenutno su u središtu teškog razvoda i borbe za starateljstvo nad njihovom djecom. Anđelina traži fizičko starateljstvo nad djecom, dok Bred želi da se zajedno staraju o djeci.

Da napomenemo da je prije mjesec dana Pit zatražio hitno saslušanje kako bi se zapečatili sudski papiri zbog privatnosti njihove djece, ali je ovaj zahtev odbijen. Iz Anđelininog tima tada su rekli da on na taj način pokušava da zaštiti sebe, a ne djecu, te da strahuje da će javnost “saznati strašnu istinu o njemu”.

Bivša supruga Bred Pita trenutno ima puno fizičko starateljstvo nad djecom, dok Bred smije da ih posećuje samo uz prisustvo terapeuta.

 

(Blic/Udarni.net)