Trend RAZVODA: Jelena Karleuša progovorila o pritisku i suzama zbog Duška

, , Comment closed

“Mučili smo se…”

Popularna domaća pjevačica i velika zvijezda Jelena Karleuša je potvrđena muzička zvijezda u Srbiji ali i šire. Međutim ona je kalibar pjevačica o kojoj bruji cijeli svijet.

Ona je uspela je da postigne sve ono što je sanjala od malih nogu. Svim njenim uspjesima rezultatje i nadimak koji je dobila a to je “Diva”. Jelena Karleša je odlučila prvi put da govori o svim nedaćama s kojima se borila da bi postala jedna od naših najpopularnijih muzičkih zvijezda i kako je sačuvala brak od “trenda razvoda”.

“Ako uzmemo u obzir moj i njegov temperament, vrhunske karijere, razdvojenost i stravičan pritisak medija – mi smo par koji služi za primer čitavoj Srbiji, u kojoj vlada novi trend, trend rasturanja i institucije porodice i braka. Naravno da je bilo i teških momenata, uspona i padova, ali kad ima prave ljubavi, sve može. Duška sam upoznala kad je imao 21 godinu. Rodila sam mu dvoje dece i doživela da od perspektivnog fudbalera postane reprezentativac i najbolji defanzivac. Bez stabilnog braka to bi išlo malo teže. Selili smo se iz zemlje u zemlju s decom koja su bila mala, mučili smo se, pokušavala sam da balansiram i ulogu majke i supruge i da budem na vrhu moje muzičke priče. Moj moto je krvavi rad i trud. Eto recepta za uspeh, pa izvolite, gospodo.”

Velika zvijezda Jelena Karleuša je takođe priznala i šta joj izmami suze na lice:

“Slaba sam na dečju patnju i siromaštvo. Zato mnogo dajem u humanitarne svrhe. Moj Duško je rastao u velikom siromaštvu, bio je i u domu i zato i u njemu imam veliku podršku kad je reč o mom humanitarnom radu.”

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)