Jelena Karleuša uništila predstavnicu evrovizije: Ovo ti je posljednje u životu

, , Comment closed

Nevjerovatno, šta reći nakon svega ?

Nakon fijaska Tijane Bogićević narod je masovno počeo da se buni zato što njima nije prepušteno da biraju predstavnika Srbije, a onda su mnogi sugerisali kako je Jelena Karleuša ta koja naredne godine treba da ide na pjesmu Evrovizije.

Popularna Jelena Karleuša je prokomentarisala cjelokupnu situaciju surovo i oštro:

“Kada je reč o Evrosongu muka mi je od same pomisli, od društvenih mreža koji se bave time… Ja nikada nisam javno rekla da bih išla na Evrosong, a svakako bih prihvatila poziv kao, čini mi se, svaki patriota, da se bori za svoju zemlju. Ali, toliko se raspravlja… Na primer, ono što Olivera Kovačević izjavljuje za početak je nefer, drugo postavlja se pitanja kakav je to muzički stručnjak Olivera Kovačević da se bavi uopšte mojim kvalitetima” počela je Jelena, a onda je u svemu tome ipak našla jednu “dobru” stvar.

“Ko je ona, i ko su svi oni, da odlučuju ko će da predstavlja ovaj narod i Srbiju bilo gde?! Tako da,dobro je što kad igra fudbalska reprezentacija Olivera Kovačević ne odlučuje ko će da igra,kao što odlučuje ovde. Zato što, ni sa tim nema veze”, govorila je Jelena.

Na pitanje da prokomentariše to što je Tijana Bogićević u Kijevu na pitanje inostranih medija o Jeleni rekla da ne zna ko je to, Karleuša kaže:

“Meni je žao što je naša predstavnica Tamara… Kako se zove? Tamara? A, Tijana Bogićević… Meni je drago što je dala prvi i poslednji intervju u životu i nije uspela da ispadne kul, nego je na pitanje novinara izjavila ono što je izjavila, da ne zna ko sam ja ili tako nešto. Stvarno je glupo. Ja da imam jedan jedini intervju u životu iskoristila bih ga da budem megakul faca, ali… (smeh)”, sa osmehom je govorila Jelena za “Telegraf”.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)