Šok: Popularna domaća pjevačica napadnuta i opljačkana na plaži (FOTO)

, , Comment closed

Popularna domaća pjevačica napadnuta je i opljačkana na plaži… 

Pjevačica je na plažu došla sama i nije imala nikoga da joj pričuva stvari, a riješila je da se opusti i okupa. Ostavila je torbu i dokumenta na ležaljci i otišla u vodu.

Kada se rashladila vratila se na ležaljku i poručila piće, a kada je htjela i da ga plati, imala je šta da vidi. U torbi joj nije bilo novčanika!

Poznata pjevačica Jadranka Barjaktarević je doživela napad histerije kada je shvatila da su joj lopovi sa plaže odnijeli sve što je imala u tom trenutku! I dokumenta i novac!

“Jadranka je u tom trenutku, vidno potresena uzela mobilni telefon, koji joj je bio u drugoj torbici i pozvala, verovatno nekog prijatelja kojem se požalila da su joj ukrali novčanik, novac, ali i lična dokumenta koja su bila u njemu. Plakala je i vikala da ne može da veruje šta joj se desilo. Bila je užasno besna, a konobar koji se tu zatekao je tešio i govorio joj da će pozvati policiju. Kada je pitao koliko novca su joj uzeli, ona je rekla da je u novčaniku imala oko 2.000 evra”, otkriva izvor za “Alo!”.

“Istina je to što ste čuli! Pare nisu važne, njih ću zaraditi, ali su mi ukrali i dokumenta koja su bila u novčaniku. Imam nastup u Bjeljini uskoro, pa se nadam da ću uspeti da regulišem ličnu kartu i pasoš do tada”, rekla je Jadranka za pomenuti list.

 

 

 

(Kurir/Udarni.net)