Još samo ona može da riješi slučaj: Mala Jana ponavlja samo jedno…

, , Comment closed

U slučaju dopune optužnice protiv Zorana Marjanovića posljednje će biti svjedočenje male Jane (7), kćerke ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, a nakon čega će viši sud donijeti odluku hoće li potvrditi optužnicu.

 

Malena, sedmogodišnja Jana ne može biti saslušana sve do onog trenutka dok joj se ne odredi staratelj, te je zbog toga i razmatranje dopunjene optužnice na čekanju.

“Tužilaštvo još čeka da se devojčici odredi staratelj, nakon čega će ona u njegovom prisustvu biti po peti put saslušana u slučaju ubistva njene majke. Samim tim još nije poznato kada će i hoće li uskoro njeno saslušanje biti zakazano”

rekao je izvor blizak istrazi.

Malena Jana ove godine će krenuti u prvi razred, ali i ponobo će proživljavati najgore moguće momente u životu, trenutak kada je nestala njena mama.

 

Prema onome što izvor govori, Jana je do sada ispričala da je njena mama nestala u travi onda kada je otišla da trči.

“I njena vaspitačica je na svedočenju kod tužioca ispričala da je devojčica često crtala travu u vrtiću govoreći “ovo je trava gde je moja mama nestala”

rekao je izvor.

Njeno saslušanje usljedilo je nakon što je sud sredinom marta vratio na dopunu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo supruge Jelene na nasipu kraj Dunava, u naselju Crvenka, pored Borče.

Zbog razrješenja stanja stvari sud je naložio dopunu istrage.

 

(Blic\Udarni.net)