Plakao kada je saznao: Popularni pjevač nije mogao da uđe u “Zadrugu 2”, ima polnu bolesti

, , Comment closed

Šokiralo sve…

Mladi popularni pjevač nije mogao da uđe u rijaliti program “Zadruga 2” zbog toga što nije prošao na ljekarskom pregledu.

Kako prenose srepski mediji takmičari koji su ušli u rijaliti program morali su da prođu sve faze testiranja. Kada je stigao test, popularni pjevač nije mogao da bude primljen. Produkcija je dobila izvještaj kako jedan od kandidata za ulazak ima polno prenosivu bolest.

“Apsolutno se niko nije nadao ovakvim rezultatima. Pjevač važi za jako dobrog momka, doduše velikog švalera. Trebalo je da uđe u narednom krugu takmičara. Međutim, odmah je precrtan sa spiska kada je stigao izveštaj iz bolnice. Očito je pokupio neku zarazu ne pazeći s kim ima seks”, navodi dobro obaviješten izvor i dodaje da je pjevač bio u očajnom stanju i da je čak zaplakao.

“Ne pitajte, on je bio van sebe, posebno zato što ima devojku s kojom je dugo u vezi. Uhvatio se glavu i počeo da jauče. Na svu sreću, riječ je o polnoj bolesti koja može da se izliječi, samo je potrebno vrijeme. Odmah je upućen na dalje preglede i određena mu je terapija. Za sada je sklonjen sa spiska za “Zadrugu” jer su pravila produkcije vrlo rigorozna, ali ako bude ozdravio, postoji mogućnost da postane deo šoua jer je on poseban i sigurno bi zaveo sve učesnice”, kaže izvor koji je želio da ostane anoniman za “Kurir”.

Međutim ovo nije jedini slučaj, i prije se dešavalo da javne ličnosti obole od spolnih bolesti.

POPULARNO ->  Veliki šok i tuga: Popularna pjevačica Dragana Mirković hitno primljena u bolnicu

 

 

 

(Kurir/Udarni.net)