KAKAV POKLON: Brena i Boba spremili za Aleksandru i Filipa poklon kakav nisu mogli ni zamisliti

, , Comment closed

Svadba Aleksandra Prijović i Filipa Živojinović zakazana je za 21. jun, a pripreme za svadbu su već uveliko počele. No, naši budući mladenci nisu ni svjesni kakvo im iznenađenje spremaju Lepa Brena i Boba Živojinović.

Prema saznanjima Kurira, vlasnica “Granda” i nekadašnji teniski as Priji i Filipu će na dar pokloniti kuću u kojoj će bračni par da živi ubrzo nakon venčanja.

“Aleksandri i Filipu je sve potaman. Njih dvoje imaju sve u životu. Mladi su, oboje uspešni u svojim profesijama, a njihov život biće još bolji kada se jedno drugom zakunu na večnu ljubav, što će se i dogoditi za nešto više od mesec dana. Brena i Boba su ponosni na njih i dugo su razmišljali kako da ih obraduju i šta da im poklone za tako važan dan. S obzirom na to da Filip i Aleksandra već dve godine žive u njenom stanu, oni su želeli da ih obraduju tako što će im kupiti kuću. Ni Filip, a ni Prija ne znaju za to jer Brena i Boba žele da ih iznenade na svadbi”

rekao je izvor blizak porodici Živojinović.

Pored toga, on je otkrio i da su njih dvoje već razgledali nekoliko nekretnina ali i da im se najviše dopala jedna koja se nalazi na Bežaniji.

“Kuća je baš po njihovoj meri. I Brena i Boba su sigurni da će se dopasti mladencima. U pitanju je nova gradnja, moderna, lepa i sređena kuća koja se nalazi u njihovom komšiluku, pa će biti blizu jedni drugima. Nekretnina ima oko 250 kvadrata, dve spavaće sobe, dva kupatila, veliki dnevni boravak, kuhinju, dečju i gostinsku sobu, kao i veliku terasu i lepo sređeno dvorište. Urađena je po svetskim standardima i nije nimalo jeftina, ali to njima ne predstavlja nikakav problem jer je kupuju s ljubavlju i žele da im bude komforno i lepo”

rekao je naš sagovornik.

Kako on kaže sve je već spremno za Aleksandrino i Filipovo gala vjenčanje.

Oboje su vodili računa o svakom detalju. Za njih je to bitan datum i žele da se osećaju lepo, kao i njihovi gosti. Pevačica je odabrala dve haljine i izgledaće fantastično. Filipove majka i sestra presrećne su jer se sa ženom svog sina i brata odlično slažu i jedva čekaju da im saopšte lepe vesti da će uskoro postati i roditelji.

rekao je izvor.

No, po ovom pitanju nastojali smo stupiti u kontakt sa Aleksandrom i Brenom, ali ni jedna nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Ovo vjenčanje obavit će se u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a veselje će biti organizovano u Belekspo centru. Kumovi su Miloš Teodosić i Aco Pejović, a na svadbu je pozvano čak 900 zvanica.

Iz čak sedam restorana će hrana biti dopremljena i njihovi kuhari će doći u Beograd.

Iz Holandije će stići cvijeće, dok su za goste iz inostranstva rezervisane sobe u hotelu.

 

(Kurir \ Udarni.net)