Kao u raju: Brena i Boba kupili vilu vrijednosti 1.5 miliona eura i poklonili Aleksandri i Filipu

, , Comment closed

Popularni estradni par, Slobodan Živojinović i ljegova ljepša polovina Lepa Brena  su se ponovili.

Oni su kupili vilu na Floridi za 1,5 miliona eura.

“Popularna pjevačica nije mnogo razmišljala o tome, kada joj je stigla ponuda za vilu na Floridi. Inače to je praksa u Americ. Kada je neka kuća na prodaju, a treba brzo da se proda, agencije zovu bogate klijente koji bi mogli da je kupe. U provom trenutku ponudili su im zamjenu za njihovu vilu koju već imaju na Floridi, uz doplatu. Međutim, kada su vidjeli kakva je kuća koja im se nudi, složili su se da ne bi trebalo ništa da mijenjaju, već da iskreširaju punu cijenu, jer za takvu vilu prolaze veoma povoljno”, rekao je izvor koji je upoznat sa situacijom.

Pjevačica Lepa Brena i njen muž su je kupili, ali nedugo nakon toga su je poklonili Aleksandri i Filipu.

“Donijeli smo veliku odluku, odnosno da vila na Floridi bude mali znak pažnje ali i svadbeni poklon za Aleksadru i Filipa. Tako će snajka Aleksandra koja se odmara sa suprugom na Jamajci uskoro da preseli u novu vilu. Ona će svoje trudničke dane provoditi na jednom od najljepših mjesta na svijetu, ali će se sigurno oduševiti i poklonom”, naveo je izvor

“Nakon što su završili sve oko dokumentacije, angažovali su najbolje arhitekte, kako bi je luksuznije opremili. Kuća ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dvije gostinske sobe, kao i teretanu, spa, bazen i naravno, pogled na more.”

Procjena za renoviranje će da košta blizu 500 hiljada eura. Pored toga, angažovala je i šestočlanu poslugu, pored dvije žene koje se brinu oko kuće. Brena ima i vozača, ali i ličnu poslugu.

POPULARNO ->  Melem za oči: Aleksandra Prijović u bikiniju, u 3. mjesecu trudnoće (FOTO)

 

 

 

(Express/Udarni.net)