Potresena majka Snežana otkriva kakav odnos je imala njena kćerka sa svojom svekrvom

, , Comment closed

Na Dan Vojske Srbije ubila se pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića i to samo pet dana pred svoju svadbu. Da nesreća bude još veća Bojana je bila i u petom mjesecu trudnoće.

O tome kakav je odnos Milanovićeva imala sa Jovišinom majkom, svojom nesuđenom svekrvom ispričala je njena majka Snežana za portal “SrbijaDanas”.

Bojanina majka otkrica kako su se kolege iz garnizona i nadređeni raspitivali po Dublju o porodici u koju je će udati svoju kćerku.

“Joviša i Bojana su hteli da kupe kuću da se isele, sa njom se nisu slagali. Ona Bojanu nije prihvatila zato što je iz grada, zato što neće da hrani krave. Devojka je bila trudna, bila joj je muka od svega, previsoko je nosila bebu i sve joj je izazivalo mučninu. Ona jeste kod mene živela zaštićeno, moja je i ja joj nisam davala ništa da radi što nije morala i ja sam to njemu rekla pre nego što je odveo, da ne očekuje da će ona sad tamo zasukati rukave i hraniti stoku i ostalo”

kroz suze je ispričala Bojanina majka. Osim toga Snežana je otkrila i da joj se kćerka dosta žalila.

” Žalila mi se u zadnje dve nedelje, ona je bila jako ponosna i sve je nosila u sebi, ali se žalila zadnje dve nedelje da je svekrva vređa”

kazala je potresena majka.

Pored toga, ona je dodala i da je u petak otišla da se upozna sa Jovišinom majkom, međutim tamo nije lijepo dočekana.

“Otišla sam u petak da se upoznamo, žena me nije dočekala, nije kafu skuvala, ja sam otišla sa poklonima, smatrala sam da treba da imamo neki normalan odnos. Nije sela da pita ni šta ćemo u subotu, u subotu je trebalo biti venčanje, ja sam otišla sa ćerkom da kupim sve što treba, žena nije sela sa nama da pita šta ste kupili”

kazala je potresena Snežana pri tome dodala i da ne vjeruje u to da je u pitanju samoubistvo.

Nakon ovoga, sa namjerom da se otkrije i druga strana priče ekipa je pokušala stupiti u kontakt i sa Jovišinom majkom, međutim bezuspješno.

 

(Srbija Danas\ Udarni.net)