Monstrum iz Kosjerića progovorio o monstruoznom ubistvu Jelene Grbić

, , Comment closed

Ivan Radovanović (35) je svoju nesretnu suprugu Jelenu udarao nogama i rukama, a nakon što je pokušala da ustane, zgrabio je nož sa sudopere i presudio joj.

Ovaj nesretni događaj desio se u zoru poslije Đurđevdana, a počinitelj je zločin priznao jučer na saslušanju kod tužioca, ali se pri tome pravdao “da je bio mortus pijan kada je nasrnuo na nju i da mu je pao mrak na oči”.

“Mortus pijan sam otišao kod Jelene, jer mi se nije javljala na telefon. Zvao sam je da razgovaramo, ali je ona odbijala poziv. Popio sam mnogo rakije i piva kod drugara na slavi i tako pijan sam krenuo kod nje”

kazao je na saslušanju Ivan Radovanović.

Ivan je tužiocu objasnio kako je ušao u Jeleninu kuću i šta se zaista dogodilo u njenoj spavaćoj sobi.

“Razvalio sam zaključana vata. Buka je probudila Jelenu i decu. Ni sam ne znam koliko smo se dugo svađali. Sećam se samo da sam video neko crnilo i mrak”

kazao je Ivan.

Nesrećna djeca svim silama su pokušali zaštititi svoju majku od nasilnika, međutim bezuspješno jer je Ivan počeo da je udara nogama i rukama.

Jelena je prebijena gotovo do smrti pala na pod, a zatim je pokušala da ustane pridržavajući se za krevet, no Ivan joj je prišao sa nožem u rukama i zaklao je naočigled trojice maloljetnih sinova.

“Ne sećam se tačno tih detalja. Ne znam ni kako se sve to dogodilo. Uopšte nemam te slike u glavi. Kada sam otvorio oči, video sam da je dan i da se nalazim u nekoj šupi. Tek tada sam video krv na sebi i krvav nož”

rekao je Ivan.

Prema saznanjima, Ivan je na mjestu zločina proveo cijelo veče nakon ubistva.

“Legao je na tavan te šupe da spava. Pored glave je stavio nož kojim je usmrtio majku svog trogodišnjeg sina. Ivan nije bio naoružan kada je otišao kod Jelene, već je nož našao na sudoperi, u njenoj kuhinji”

kazao je izvor iz istrage.

Protiv njega se nastavlja istraga saslušanjem djece, ljekara koji su joj pritekli u pomoć, kao i komšija.

 

(Alo \ Udarni.net)