Nije mu bilo lako: Ovo je muž Kolinde koji je cijelo vrijeme gledao suprugu sa Makronom

, , Comment closed

Predsjednica Hrvatske pokazala nediplomatsko ponašanje…

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović propisno se brukala gde god je stigla dok je posmatrala reprezntaciju svoje zemlje igranjem, skakanjem, vrckanjem, ljubljenjem sa Makronom i dodirivanjem po intimnim mjestima.

Na sve ovo, u sjenci je ostalo, da je njenoj blamaži prisustvovao i njen suprug koji je pratio, ali nije bio u prvom planu. Valjda je i on doživljavao transfer blama. U svakom slučaju, nije mu bilo lako.

Kolinda je poikazala ne samo nediplomatsko ponašanje, navijajući na nesvakidašnji način već je pokazala i nedostatak osnovnog vaspitanja i pristojnosti.

U čitavoj situaciji sigurno je da njenom suprugu bilo najteže dok je gledao kako se ljubi i dodiruje Makrona po međunožju i kako vrcka i poskakuje obučena u pidžamu sa šahovnicom ispred Putina, Medvedeva i Infantina.

Javnosti je promaklo da je sve to iz pozadine, duboke pozadine, pratio njen suprug Jakov Kitarović. A šta će mučenik kad mu je žena prva dama Hrvatske, starleta i prva animir dama za sprdnju svjetskim državnicima, a ne treba zaboraviti napomenuti da je bila i svojevrsna maskota Mondijala.

 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)