Nakon 10 godina Sanda Afrika ispričala SVE o odnosu sa Miletom Kitićem: ISKORISTIO ME JE!

, , Comment closed

Sandru Prodanović, poznatiju pod imenom Sandra Afrika, javnost je u Srbiji upoznala prvo kao igračicu, pa tek onda kao pjevačicu.

Sanda Afrika je igrala uz Mileta Kitića, no sada sa njim i nije u baš najboljim odnosima.

“Radila sam dosta spotova i plesala u tim nekim grupama, ali nisam ni sanjala da ću postati pevačica. To je zaista bilo sasvim slučajno, ali mislim da je to bilo suđeno. Nametnula mi se pevačka priča”

kazala je Sandra.

Nakon što ga je mnogo ljudi pitalo za nju kada se pojavila na televiziji pored njega, Mile Kitić ju je angažovao i da ga prati na nastupima.

“Mi nismo u svađi, bar što se mene tiče. Na tom nekom početku sam bila, da kažem, povređena malo zato što sam očekivala nešto drugo, a dobila sam nešto sasvim deseto. Kada sam se ja pojavljivala sa njim, on je primetio da to dobro prolazi, svi su se raspitivali “ko je ona mala crna” jer tad niko nije znao kako se ja zovem. Kada su ga zvali na nastupe, tražili su da obavezno ja dođem i to je njemu odgovaralo. Sad, iz ove perspektive gde ja radim kao pevač 10 godina vidim da mu je to odgovaralo i da je to koristio, jer svima je potrebna neka promena. Njemu se desila ta promena da budem ja tu, pored njega. Tada sam bila klinka i nisam znala, ali kada sam sve kockice složila, to je, u stvari, bilo to. On se na kraju ljutio kada sam ja otišla i nisam više bila u toj plesnoj grupi”

kazala je Afrika.

Nakon svega toga, Sandra je odlučila i da se okuša u pjevačkoj karijeri, ali ovaj put bez Mileta.

“Kasnije sam ja odlučila da napravim pesmu, želela sam da mi je rade Marina Tucaković i Zoran Marjanović. Zorana sam tada znala, ali Marinu nisam, pa sam samo želela da je Mile pozove i da me najavi. To mu je par minuta posla, ništa drugo.Tražila sam mu tu uslugu, on mi je rekao da ga zovem posle vikenda jer je u gužvi. Međutim, posle vikenda on je promenio broj telefona. Eto, toliko o tome. Mnogo sam učinila za njega dok smo zajedno radili, ali onda sam se razočarala jer dok sam mu trebala, on je to koristio, ali kada je trebalo on meni da pomogne, okrenuo se i nije se javljao”

rekla je atraktivna Sandra Afrika.

 

(Srbija Danas \ Udarni.net)