Nakon 40 šavova: Popularna pjevačica prvi put pokazala svoje lice nakon nesreće

, , Comment closed

Svi su ovo željno iščekivali…

Popularna pjevačica objavila je prvi video koji je snimila otkako je u novembru prošle godine doživjela groznu nesreću, zbog koje je imala čak 40 šavova na licu i slomljeni zglob. U videu za pesmu “Cry Pretty”, prvom singlu s Kerinog novog, šestog studijskog albuma, 35-godišnja pjevačica plače pod tušem, a potom se trijumfalno vrati na pozornicu i pokušava da se nosi s pritiskom slave.

Iako se u spotu može videti niz krupnih kadrova Keri Andervudovog lica, na njemu se ne vidi nijedan ožiljak.

“Izvinjavam se ako vam se ne sviđa šta vidite, ali emocije me ponekad svladaju. I emocionalno raspadanje je potpuno ljudska osobina, ne možete se sakriti, nemožete pobeći od istine”, pjeva u novom singlu.

Pjesmu je prvi put predstavila 11. aprila na prvom nastupu uživo, koji je bio prilično emotivan, a potom je nastupila na dodjeli nagrada ACM Awards nekoliko dana kasnije. Tada je po prvi put i progovorila o nesreći koja joj se dogodila:

“Šetala sam pse i jednostavno sam se spotakla i pala. Nisam videla zadnju stepenicu i nisam htela da pustim uzice. Prioriteti! Zato mi je desna ruka dobro, ali htela sam da se zaustavim i promašila sam stepenicu. Da sam pala bilo gde drugde, sve bi bilo u redu, ali taj jedan korak je sve pokvario”, rekla je u radijskom intervjuu.

Keri je slomila zglob i imala teške povrede lica oko usta.

“Mislila sam da sam samo rasekla usnu. Onda sam ušla u kuću, skinula jaknu i pogledala se u ogledalo. Sad sam prilično smirena oko toga, ali… nije bio lep prizor”, rekla je.

Mjesecima se nije pojavljivala u javnosti i na “Instagramu” je izbegavala da objavljuje svoje fotografije.

Da napomenemo da je Keri Andervud stekla slavu kao pobjednica Američkog idola 2005. Osim što je ovime najavila novi album, život joj se vratio uobičajenom tempu koji se uglavnom vrti oko trogodišnjeg sina Izaje.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)