Nakon priča o pomirenju sa Darkom: Ana Sević uhvaćena sa novim dečkom (FOTO)

, , Comment closed

Bivši supružnici su brzo preboljeli razvod…

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razvode Ana Sević i Darko Lazić, popularni estradni par, što su i zvanično potvrdili, ubrzo se pojavila i informacija da je voditeljka i p.evačica našla novog dečka, izvijesnog Danijela beogradskog biznismena.

Ana Sević od tada ne želi da daje izjave i izbjegava medije, ali je odlaskom na Kopaonik sa svojim izabranikom dokazala da je ponovo emotivno ispunjena.

Naime, njih dvoje su nešto iza ponoći zajedno došli na nastup Jelene Karleuše, smestivši se odmah ispred bine, a društvo im je pravilo nekoliko prijatelja.

Kada su ugledali foto-reportere, Anin novi izabranik je vidno iznerviran počeo da prijeti kako bi spriječio fotografisanje, što, naravno, nije urodilo plodom. Dok je Ana uživala u Karleušinim pjesmama, beogradski biznismen je sve vrijeme gledao u pravcu novinara, vodeći računa da li će ih neko uhvatiti zajedno.

Inače, prije samog dolaska na nastup, kada je u hodniku srela novinare, Ana Sević je pokušala da izbjegne medije, poručivši:

 “Nije Ana Sević!”

Međutim, teško je povjerovati da Sevićevoj i njenon novom dečku medijska pažnja smeta toliko koliko žele da prikažu, jer se u suprotnom ne bi pojavljivali najavnom događaju.

Ipak, ovo nije prvi put da se novopečeni par provodi na Kopaoniku. Kako “Alo” saznaje, njih dvoje često odlaze na tu planinu kako bi se osamili i vikend proveli van srpske prestonice.

Da napomenemo mediji su pisali da je Danijela u januaru ove godine na Vračaru pretuklo nekoliko nasilnika, koje je, navodno, poslao Darko Lazić. Tom prilikom napadači su biznismenu ukrali i skupocijen sat, uz poruku – Pazi čiju ženu je*eš – a slučaj je prijavljen policiji.

U međuvremenu, Ana i Darko su uspostavili prijateljski odnos zbog kćerke Lorene, sa kojom su se zajedno pojavili na snimanju jedne emisije, tako da je očigledno da nema prepreka da bivši supruznici uživaju sa novim partnerima. Folk pkevač je u vezi sa Oliverom Matijević pjevačicom iz Hrvatske.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)