Ana Sević u strahu: Nakon što je napadnut Darko Lazić evo šta se sad desilo

, , Comment closed

Ona se prepala…

Nakon skandala u kom se našao njen bivši suprug pjevač Darko Lazić, pevačica Ana Sević strahuje za svoju bezbijednost i bezbijednost njihove kćerke Lorene. Prema navodima, pjevačica je u strahu da joj neko ne otme nasljednicu.

Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj kćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred kćerkom, pa da tako i nju povrijede – kaže izvor.

Takođe, izvor koji je blizak prijatelj sa Anom Sević dodaje i da je ona poslije incidenta koji se dogodio pjevaču, odmah pozvala svog nekadašnjeg muža da provjeri kako je.

Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubjeđivao da će sve riješiti i da će na svaki način zaštititi djevojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom – priča izvor blizak pjevačici.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)