NAPOKON: Otkrivena tajna o Šabanu Šauliću koja se dugo vremena krila…

, , Comment closed

Nakon što već tri posljednje godine kralj narodne muzike Šaban Šaulić demantuje vezu sa mladom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom, sada je izgleda uhvaćen u neistini.

Po svemu sudeći Šaulić očito sve vrijeme uživa u ljubavi sa Ivonom. O tome svjedoče i ekskluzivne fotografije iz Krčedina gdje folk pjevač uglavnom boravi sa svojom djevojkom.

Tako je prošle nedjelje još u jutarnjim satima ljubavni par uhvaćen u obližnjoj prodavnici prilikom uobičajene nabavke za kuću.

“Cuca i Šaban uslikani su oko sedam sati ujutru dok su bili u kupovini namirnica u lokalnoj prodavnici. Šaban je kupovao sve što im je potrebno i stalni je kupac u toj radnji, a Cuca je sedela u automobilu i čekala ga. Međutim, kako se natovaren kesama Šaban vraćao iz radnje, ona nije mogla da posmatra kako se on muči, pa je istrčala da mu pomogne. Oni su stalno zajedno u Krčedinu i to je ljudima već postalo normalno, pa i ne obraćaju toliko pažnju što je Cuca pored njega, a ne njegova supruga Gordana”

kazao je izvor iz Krčedina.

Nakon ove informacije, novinari “Srpskog telegrafa” su nastojai da stupe u kontakt sa Šabanom i Cucom, međutim bezuspješno, oboje su ostali nedostupni za komentar. Prenosi Srbija Danas.

 

(Telegraf \ Udarni.net)