Narod oduševljen: Na trgu uz Dragičevića stali i oni, evo šta su poručili (FOTO)

, , Comment closed

201- dan večeras je obilježen na trgu u Banja Luci od protesta oca ubijenog Davida koji traži pravdu…

Davoru Dragičeviću se pridružio bunt naroda zbog krađe izbora.

“Nema priznanja kriminalnog izbornog procesa, nema prihvatanja mandata. Ove izbore treba poništiti ako želimo da ovdje narod ostane, rekao je Šukalo, što su prisutni pozdravili velikim aplauzom.”

“Vukota ti si naš i dođi ovdje među nas da se borimo. poručio je Davor Dragičević, pozivajući Vukotu, koji je bio kandidat za predsjednika Republike Srpske.”

“Rekao sam mu – Kuda žuriš Vukota, ko je iza tebe. . . “, kazao je Dragičević, pozivajući Vukotu da dođe jer je on predsjednik koga su pokrali na izborima.  

Poslanici opozicije, među kojima je i Draško Stanivuković, odlučni su u tome da neće prihvatiti mandate koje nisu dobili regularno odnosno koje su dobili u kriminalnom izbornom procesu i da će biti uz narod koji se bori za istinu i pravdu.

POPULARNO ->  Savršenstvo: Kija Kockar pokazala luksuzan stan i naprosto sve oduševila

Predstavnici SDS iz Banjaluke dali su podršku Davoru i rekli da ostaju uz njega i narod koji se bori za pravdu. “SDS je bio i ostao uz narod”, kazali su oni, dok su prisutni uzvikivali. -Gdje je Vukota?

I ostali govornici su kazali da su izbori bili nedemokratski i osudili su predstavnike SDS, Obrena Petrovića i Miloavana Bjelicu koji su prethodnih dana čestitali pobjedu Miloradu Dodiku.

“Novih papaka ne smije biti”, poručeno je sa ovog skupa. 

“Ovo je jedino slobodna teritorija i ovdje moramo da postavimo i pitanje opoziciji – Šta radite ljudi, za koga se borite za mandate ili za narod. Ne može se čekati još četiri godine. Svi iz opozicije koji su osvojili mandate da u roku od 24 sata dođu ovdje i pokažu da li se bore za narod ili za mandate”, rekao je Blagić.

 

POPULARNO ->  Otkrivena velika tajna: Roger Federer sin popularnog domaćeg pjevača (FOTO)

 

(Novi/Udarni.net)