Nasilan i bahat: Pjevačici Ani Nikolić pozlilo zbog supruga Raste (FOTO)

, , Comment closed

Poznati reper Stefan Đurić Rasta ne prestaje da iznenađuje…

Reper ne prestaje da iznenađuje i to u negativnom smislu. Iako se odlučio na sklapanje porodice izgleda da još nije zreo za to. Reper je nedavno u Crnoj Gori na nastupu šutnuo čovjeka iz publike koji ga je, kako pojedini izvori tvrde, povukao za šorts da bi se slikao sa njim. I mada se pojavio snimak na kom Rasta nogom šutira čovjeka, reper tvrdi da su to sve izmišljotine.

Ana koja je u tom momentu bila još uvijek trudna, u Beogradu je sa portala saznala za ovaj incident zbog čega se umalo porodila od stresa. Jako se potresla i odmah pozvala muža koji joj je rekao da su to izmišljene priče, prenosi Star.

Tek nakon što se čula sa Stefanom, pjevačica se malo umirila. Par dana nakon ovog događaja, Ana se i porodila. Inače, na snimku koji se pojavio u javnosti vidi se da Rasta ima kontakt sa čovjekom iz publike i kako gospodine nakon toga pada u nesvijest, ali se ne vdii jasno Rastino šutiranje.

Kako smo još primijetili, nakon incidenta reper se normalno ponašao na sceni. Ovo nije prvi put da reper pokazuje agresiju. Da napomenemo , on je prije nekoliko mjeseci istukao i voditelja Slobodana Neštovića Loku, prenio je tabloid “Star”.

 

(Senzacija/Udarni.net)