Ne štedi: Filip iskeširao za Aleksandru Prijović 250.000 dinara, a evo i zašto

, , Comment closed

Iako su popularna pjevačica Aleksandra Prijović i pastorak od Lepe Brene, Filip Živojinović tek nešto više od godinu dana u ljubavnoj vezi, on ne žali para kada se radi o njegovoj djevojci.

Filip je na nastupu svoje drage na jednom beogradskom splavu potrošio preko 250.000 dinara.

Živojinović nije skidao pogled sa Aleksandre, ali nije ni ispuštao čašicu sa alkoholom iz ruku, kojom je stalno nazdravljao sa prijateljima koji su došli sa njima na Prijin nastup.

“Filip je za Aleksandrin nastup rezervisao pet separea na prestoničkom splavu. Želeo je da dovede sve svoje bliske prijatelje kako bi zajedno uživali u nastupu njegove drage devojke. S obzirom na to da je ovo prvi Aleksandrin nastup nakon što je objavila album, rešili su da na pravi način proslave njen prvenac”, rekao je izvor.

“Njih dvoje su na splav došli raspoloženi i nasmejani, a društvo im je pravio veliki broj prijatelja. Nakon što su se smestili u jedan od separea, mogli su da se opuste i pred svima razmenjuju nežnosti. Kada je emotivni momenat prošao, Filip je naručio nekoliko flaša votke i viskija, a Aleksandra je izašla na binu i pozdravila publiku. Tada je žurka počela, kako na bini, tako i van nje”, kaže izvor koji se našao na licu mjesta.

Kako bi dokazala svoju ljubav prema Filipu, Aleksandra je rešila da ga pozdravi pred svima i zahvali mu se na velikoj podršci.

“Pre svega želim mnogo da se zahvalim mom Filipu, koji je uvek bio uz mene, kako u onim dobrim, tako i u lošim trenucima. Ti si ono zbog čega živim i volim te mnogo. Takođe bih pozdravila Braju i sve moje prijatelje koji su večeras ovde. Hoću da se provedete kao nikad u životu”, poručila je Prijovićeva sa bine, nakon čega je šampanjcem nazdravila svom dečku, prijateljima i fanovima.

 

(Kurir/Udarni.net)