Nekoliko savjeta kako da privučete onog pravog

, , Comment closed

Svako od nas je se jednom zapitao da li je savršen? Međutim niko od nas nije savršen i to uopšte ne bi trebalo da vas brine. Iako niste savršeni kao i niko to ne odbija potencijalne udvarače, već vas izdvaja iz mase i veće su šanse da vas primjete.

Ako ste u potrazi za partnerom sa kojim ćete se skrasiti ili se pitate da li će vaša veza ili brak potrajati? Hana Fraj, autorka knjige “Matematika ljubavi” ima odgovor na ovo pitanje!

Ona je za “BBC” otkrila tri ključna faktora koja su najvažnija za sreću u ljubavi, koji će vam dati smijer kretanja u životu za potragu ili ukazati na to da li ćete sa baš vi sa trenutnim partnerom u vezi biti srećni kako ste i očekivali.

Ne budite kao ostali, budite drugačiji

  • Budite ponosni na to što ste drugačiji i iskoristite tu osobinu kao svoju prednost! Ne treba da vas brine da li ste savršeni – čak i da niste, to ne odbija potencijalne udvarače, već vas izdvaja iz mase i veće su šanse da vas primjete! Istraživanja su pokazala da najveći uspjeh u ljubavi imaju osobe koje su ili izrazito atraktivne ili izrazito neatraktivne! Hana savjetuje da pokušate da se izdvojite nečim prepoznatljivim i originalnim.
POPULARNO ->  Iznenadila je sve: Luna otvorila dušu i priznala šta će se desiti ako SLOBA uđe u rijaliti

Probudite se

  • Ako ste se odlučili na život u dvoje, onda se pokrenite istog trenutka. Traženje partnera je u izlascima sa prijateljima, pronađite hobi, bavite se sportom, srodna duša vam neće doći na vrata! Načinite prvi korak, zašto da ne, a ako vam se dogodi neuspjeh, ne odustajte, upornost se na kraju isplati!
POPULARNO ->  Ako želite da zatrudnite nemojte piti zeleni čaj

Izbjegajite svađu

  • Dokazano je da je način svađe u vezi jako bitan. Parovi koji su uvijek imali pozitivni stav i pokušali da pronađu opravdanje za partnera, poput izloženosti stresu, imali su više šanse da dugo ostanu zajedno, u odnosu na one koji su odmah napadali, vrijeđali i osuđivali partnera.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)