Nema sreće u ljubavi: Rada Manojlović otkrila šokantne detalje

, , Comment closed

Rada Manojlović nema sreće u ljubavi, otkrila detalje i zabrinula sve svoje prijatelje i fanove. 

Popularna folk pjevačica, prije nego što je zapjevala Bekutin hit “Ostavljena ja”, otkrila da želi da nađe muškarca koji će je volejti i poštovati

Rada Manojlović zabrinula je svoje fanove na posljednjem nastupu u Beogradu, kad im je priznala da je nesrećna u ljubavi!

Pjevačica je napravila odličnu atmosferu na “Riveru” i do trenutka kad je odlučila da javno kaže šta joj je na srcu, nije izgledala neraspoloženo. Došla je u (pre)kratkoj haljini, koju je stalno povlačila nadole, pozivala publiku da peva s njom. A onda je uslijedio šok.

“Samo za nas nesrećne u ljubavi! Želim da nam bude lepše i bolje, da nas neko poštuje i voli, da nam se vrati bar pola od onog što dajemo”, kazala je Rada, nakon čega su sve djevojke koje su se pronašle u ovim riječima počele da aplaudiraju.

Kao potvrdu svojih riječi otpjevala je refren Bekutine pjesme:

“Ostavljena, ja nemam nikoga, ostavi me ljubav moja, neću drugoga!”

Zatim je okrenula leđa publici, udahnula duboko i nastavila da pjeva kao da ništa nije bilo. Poslije nastupa nije željela da nam odgovori na pitanje da li je između redova poručila da ima problema u vezi s Harisom Berkovićem.

 

(Kurir/Udarni.net)