Neviđen skandal: Saša Popović pobijesnio, bježi bre sa bine, otmite joj mikrofon

, , Comment closed

U jednom trenutku nasto je potpuni haos…

Populrno muzičko takmičenje “Zvezde granda” izrodilo je mnoge velike zvijezde koje i dan danas sijaju na estradnom nebu i zabavljaju nas svojim velikim hitovima. Ovo muzičko takmičenje ima već nekoliko sezona, a pored talenata ima i komičnih nastupa i zabavnih učesnika koji možda ne pevaju toliko dobro, ali i te kako umeju da naprave dobar šou.

Jedna od takvih je i takmičarka koja se predstavila u jednoj od prvih sezona, na audiciji gdje su u žiriju bili Saša Popović i Žika Jakšić. Ova gospođa je zapjevala i kako se čini nije imala namjeru da prestane, te su je na kraju morali sklanjati sa scene. Ona je zapjevala, a kada je Popović rekao dosta, tražila je još jednu priliku, to jest da otpjeva još jednu pjesmu.

 

Saša to nije dozvolio, ali po svemu sudeći nije se on tu mnogo pitao. Gospođa (koju je nazvao tetka) je zapjevala i nije željela da preda mikrofon bez borbe. E tu je na scenu stupio Žika, nakon što je Saša već prozvao sljedećeg kandidata koji je krenuo da pjeva ispostaviće se u duetu sa “tetkom”.

Kada mu je po svemu sudeći prekipilo, Saša je rekao Žiki da joj otme mikrofon, što je Žika i uradio.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)