Nevjerovatno: Cecina kćerka Anastasija želi oteti muža popularnoj domaćoj pjevačici (FOTO)

, , Comment closed

Kćerka popularne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović,Anaastasija želi da ukrade muža domaćoj pjevačici…

Anastasija Ražnatović nedavno je krenula da priprema pjesme za prvi album, a pored najvećih hit-mejkera angažovala je i Stefana Đurića Rastu.

Cecina nasljednica poslednjih dana vrijedno radi i traži pjesme za prvi CD, a veliku podršku pruža joj mama. Njih dve zajedno biraju pesme, a Ceca je Anastasiju savetovala da angažuje proverene autore.

Iako je prihvatila mamine sugestije, Anastasija je odlučila da napravi mali iskorak i da kontaktira sa suprugom Ane Nikolić.

“Anastasija je oduševljena Rastom i obožava njegove pesme. Ona voli taj neobičan zvuk i ritam, a i generalno, sve što on uradi, bude apsolutni hit. Pritom, Tasa je više u pop i r‘n‘b fazonu, pa joj Rasta odgovara. Već je kontaktirala s njim i objasnila šta želi”, govori izvor blizak Cecinoj ćerki i dodaje da je folkerka insistirala da joj neke pjesme napiše njena dobra prijateljica i saradnica Marina Tucaković, kao i Damir Handanović.

“Anastasija je već pikirala numere koje prete da postanu ozbiljni hitovi i pitanje je dana kada će ući u studio”, završava izvor.

 

(Alo/Udarni.net)