Nevjerovatno: Lepa Brena i njen suprug Boba na sudu evo i zbog čega

, , Comment closed

Veliku pažnju privukli su popularna pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović zbog izlaska pred sud. Njih dvoje su pred sud pravde izašli zbog dobro poznate situacije sa Mirjanom Antonović i Mirolsavom Ilićem.

Mirjana Antonović, žena koja tvrdi da je bivša ljubavnica Miroslava Ilića i da sa njim ima sina Devina, dokazivat će na sudu da je pjevač otac njenog nasljednika, pošto je njegova žalba odbijena.

Međutim ako Miroslav ne pristane da se podvrgne DNK analizi, ona i njen advokat pokušat će da dokažu očinstvo iskazima brojnih svjedoka, među kojima će se naći i folk zvijezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović.

“Prema našem zakonu, jedino u krivičnom postupku Miroslav bi po nalogu suda morao da uradi test za utvrđivanje očinstva. Pošto su Miroslav, Mirjana i Devin u parničnom sudskom sporu, on može to da odbije. Ukoliko se desi da odbije DNK analizu, Mirjana i njen advokat izvešće pred sud nekoliko svjedoka koji bi dali iskaze pomoću kojih će pokušati da dokažu da je ona bila njegova ljubavnica i da joj je napravio dijete. Na spisku svjedoka nalaze se Fahreta Živojinović, Slobodan Živojinović, Branko Stojnić, Jelica Đorđević i Aleksandar Petrović. Ukoliko ni njihova svjedočenja ne pomognu, onda bi eventualno sudu mogli da budu predočeni neki pisani dokazi koji potvrđuju njihovu vezu i da je ona nosila njihovo dijete”, rekao jeizvor koji je dobro upućen u slučaj.

 

(Senzacija/Udarni.net)