Nevjerovatno: Prva dama Amerike Melanija trudna, dijete nije Donaldovo (FOTO)

, , Comment closed

Nevjerovatno.

Vijest koja je ponovo uzburkala javnost. Nakon špekulacija da se Tramp i Melanija rastaju uslijedile su nove informacije koje su iznenadile sve. Posljednje fotografije Melanije Tramp su uzdrmale svijet, a svi nagađaju da li je zaista riječ o trudnoći.

Prva dama Amerike Melanija Tramp i njen suprug Donald pojavili su se prije nekoliko dana u javnosti, a njihove zajedničke fotografije brzo su obišle svijet.

Iako se obično komentariše Melanijina ljepota, kao i odličan modni ukus, ovog puta pažnju je ukrao jedan detalj koji je “pokrenuo” spekulacije.

Naime, za elegantnu priliku supruga američkog predsjednika je odabrala plavu haljinu sa potpisom dizajnera Majkl Korsa, a nije obratila pažnju na jednu stvar. Poznata kao ljubiteljka seksi krpica, Melanija je obukla usku haljinu ispod koje se nazirao stomak koji je izgledao nešto veće nego inače.

Ubrzo su uslijedili komentari ljudi koji su posumnjali da je prva dama u blagoslovenom stanju. Do sada, predstavnici za medije poznatog para se nisu oglašavali povodom ovog glasina, te nam ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo njen komentar.

 

(Alo/Udarni.net)