Nevjerovatno: Sin Lepe Brene smršao 25 kilograma, evo kako sad izgleda (FOTO)

, , Comment closed

Nevjerovatno ali istinito.  Sin popularne pjevačice Lepe brene Viktor Živojinović odlučio je da se bacio na rigoroznu dijetu i za samo dva mjeseca smršavio čak 25 kilograma. Nakon silnih pokušaja da smrša ovaj put mu se isplatilo.

Najmlađi sin popularne pjevačcie Lepe Brene i Bobe Živojinovića sam sebi je prepisao režim ishrane, pa je sa 115 spao na 90 kilograma. Devetnaestogodišnji Viktor je i ranije pokušavao da smršavi, koristio je razne preparate, ali mu ništa nije pomagalo.

“Po preporuci Saše Popovića, držao je hrono dijetu. Tada je skinuo kilograme, ali su se oni vratili čim je prekinuo s takvom ishranom. Kada je shvatio da postaje sve deblji i deblji uradio je test na intoleranciju i na osnovu toga je osmislio režim ishrane”, otkriva sve izvor i dodaje da je Viktor prvih dana imao krize, ali da se sada navikao.

“Sva tri obroka sastoje se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i testeninu. Otkako je smršavio, popravila mu se krvna slika”, govorio je izvor blizak Živojinovićima.

Pozvali smo Breninog sina i on je potvrdio naša saznanja.

“Dosta sam smršavio, ali se ne zaustavljam. Idem do kraja, još 20 kilograma i biću zadovoljan. Neću vam reći šta jedem, otkriću vam kad kilažu dovedem do savršenstva”, rekao je Viktor.

 

(Senzacija/Udarni.net)

Foto: Instagram