Nevjerovatno: Tek što se porodila, kćerkici Ane Nikolić našli dečka (FOTO)

, , Comment closed

Zaista nevjerovatno…

Popularna pjevačica Ana Nikolić se porodila prije neki dan, a već su za njenu kćerkicu pronašli “idealnog” dečka.

Stvarno ih mnogo volim i drago mi je što su ostvarili san i dobili prelijepu kćerkicu, koja je unela neizmernu radost u njihov život. Pjevačica Goga Sekulić riješila je da se po svaku cijenu orodi s koleginicom Anom Nikolić i njenim mužom Rastom!

Folkerka je bila spriječena da prisustvuje proslavi povodom rođenja njihove ćerkice Tare, ali ih je među prvima pozvala i čestitala im. Kako saznaje “Kurir”, čim joj je Ana poslala bebinu fotografiju, Goga je prokomentarisala: “Ona će mi biti snaja!” Budući da se Sekulićka trudi da zatrudni s mužem Urošem Domanovićem i rodi mu sina, možda jednog dana zaista postane Anina i Rastina prija.

“Jednog dana kad budem rodila sina, ako bog da, volela bih da se on oženi malom Tarom i tako bih postala Anina i Rastina prija. Malo šale nije naodmet”, rekla je Goga s osmijehom.

“Stvarno ih mnogo volim i drago mi je što su ostvarili san i dobili prelepu ćerkicu, koja je unela neizmernu radost u njihov život”, kazala  je za “Kurir” pjevačica, koja s Rastom i poslovno sarađuje, on joj je napisao pjesmu.

Goga i Uroš odlično funkcionišu u braku i nadaju se da će što pre dobiti dijete, na kom rade već pola godine.

 

(Kurir/Udarni.net)